Jeg vant vogn av Babyshop - Silver cross wave! ☆

I april vant jeg denne lekre vognen, silver cross wave på en instagram konkurranse. Der jeg skulle kommentere hvorfor jeg fortjente vognen. Jeg skrev: Jeg ønsker meg denne, fordi jeg har snart en sønn på 2 år. Vi venter en liten gutt i juli. Det hadde vært så koselig og morsomt for guttene å dele vogn med hverandre. Vognen ser også meget bra ut. Så hadde vært veldig stas og kunne ta den med på trilletur. 

Jeg hadde besøk av familien fra begge sider. Jeg var gravid og egentlig litt sliten den dagen. Min søster hadde akkurat kommet med ett stort påskeegg fra Freia til meg. Phillip og søskenbarna lekte, Det var så mye støy rundt meg. Akkurat da sa det pling i telefonen. Det var så mye som poppet opp! Plutselig roper jeg høyt " Jeg har vunnet en vogn! " Tror jeg sa det 3 ganger. Jeg hadde jo så mye hormoner i kroppen også. Tror jeg nesten begynte å gråte, så klart av glede. Alle rundt meg sa: En vogn? Hvordan vogn? Jeg husker jeg var så stolt! 

Jeg hadde egentlig lyst til å begynne å bruke den med engang til Phillip. Men den følelsen og glede seg til å ta i bruk vognen når Fredrik kom til verden tok overhånd. Så jeg ventet til Fredrik kom til verden. Og vi har brukt den hver dag siden. 

Utsende har alltid mye å si på en vogn. Og den her er bare lekker! Og veldig praktisk når jeg har med begge to på tur. Phillip syns også det er kjempe stas å dele vogn med lillebror, Og hjelper gjerne til om det skal være noe. 

Vognen har mange fine og praktiske funksjoner, så gå gjerne inn på http://m.babyshop.no/wave-granite-carry-cot-seat/p/160305 å se. 

Her kommer noen bilder av den lekre vognen. ⬇⬇⬇

Ha fortsatt en fin dag. 

☆ Nina 

4 kommentarer

julietalivstil

13.09.2017 kl.14:12

Herlig, gratulerer.

kreativemeeg

13.09.2017 kl.20:59

Stilig :) Gratulerer!

Karoline Kvernberg

14.09.2017 kl.14:55

For en fin vogn! Gratulerer :D

Modernelatte

15.09.2017 kl.10:36

Karoline Kvernberg: Tusen takk fine deg! <3

Skriv en ny kommentar

Modernelatte

Modernelatte

26, Sarpsborg

Nytt hus 2017

Kategorier

Arkiv

hits